Managed hosting door True

Adel Al-Saleh wordt nieuwe baas T-Systems

 

Abel Al-Saleh, ceo T-Systems

De opvolger van de eind dit jaar bij T-Systems afzwaaiende topman Reinhard Clemens wordt Adel Al-Saleh. Hij zal naast algemeen directeur van de Duitse automatiseerder tevens lid worden van het bestuur van moederbedrijf Deutsche Telekom. Al-Saleh komt van Northgate Information Solutions vandaan; bij deze leverancier van it-oplossingen voor personeelszaken trad hij eind 2011 aan als directeur.

Voor Northgate Information Solutions werkte Al-Saleh bij IMS Health en lange tijd bij IBM. Hij studeerde in 1987 aan de Boston University met een graad in Electrical Engineering; in 1990 haalde hij een diploma 'Business and Administration' aan de Florida Atlantic University.

Volgens Timotheus Hoettges, algemeen bestuursvoorzitter van Deutsche Telekom, heeft Al-Saleh aangetoond in staat te zijn de groei weer terug te brengen bij bedrijven. De huidige topman van T-Systems, Reinhard Clemens, is dit niet gelukt

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6220463). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.