Managed hosting door True

OGD levert werkplekken Royal FloraHolland

 

Veilingcoöperatie Royal FloraHolland, beter bekend als de Bloemenveiling van Aalsmeer, besteedt het werkplekbeheer uit aan OGD ict-diensten. Dat bedrijf uit Delft levert tweeduizend werkplekken. De overeenkomst omvat hardware, applicaties en gebruikersondersteuning. Die support vindt zowel op afstand als op locatie plaats.

Acht ict-medewerkers van Royal FloraHolland treden als gevolg van de overeenkomst in dienst bij OGD. Volgens de dienstverlener zorgt het feit dat veel OGD’ers uit de regio’s komen waar Royal FloraHolland grote vestigingen heeft, voor een goede click. Daarnaast sluiten de bedrijfsculturen volgens beide organisaties goed op elkaar aan.

Door de uitbesteding van de werkplekken kan Royal FloraHolland zich volledig op zijn kerntaken richten. De veilingcoöperatie kondigde begin 2016 een cloudmigratie van applicaties aan. Toen werd de bedrijfssoftware van de vijf aangesloten grote bloemenveilingen, waaronder Aalsmeer, gemigreerd naar een platform op basis van Microsoft Azure. Die dienstverlener heeft ook een deel van de applicaties in beheer.

 

Belang van ICT

JanPaul Landman, cio van Royal FloraHolland, vertelt over de keuze voor OGD ict-diensten: 'Ict is voor Royal FloraHolland van levensbelang: een groot deel van onze handel verloopt op afstand en wanneer er technisch iets niet in orde is kan dat rampzalige gevolgen hebben.'

Royal FloraHolland is de grootste bloemenveilingorganisatie ter wereld: binnen Nederland alleen al verzorgt het meer dan 90 procent van de handel in bloemen en planten. OGD licht toe: 'Om alle handel goed te laten verlopen is het van groot belang dat alle ict-voorzieningen naar behoren werken. Wij verzorgen het complete werkplekkavel. Dat gaat om het leveren van gebruikersondersteuning maar ook het beheren van hardware en het uitrollen van applicaties', aldus Maarten van der Kleij, business team manager servicemanagement bij OGD. 

Meer over de moderne werkplek

Computable organiseert op 27 september 2016 een Computable Seminar over communicatie in de moderne werkomgeving. Dit is een dag vol inhoudelijke sessies omtrent digitale werk- en communicatie-oplossingen. Daarbij komen onderwerpen als ontwikkelingen, adoptie, beveiliging en optimalisatie van de virtuele werkplek aan bod. Meer informatie, het volledige programma en (gratis) tickets vindt u op computableseminars.nl

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5802606). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.