Managed hosting door True

Zander Colaers gaat Cegeka Nederland leiden

 

Zander Colaers

De Belg Zander Colaers (55 jaar) is benoemd tot algemeen directeur Cegeka Nederland. Daarnaast blijft hij aan als chief operational officer van de infrastructuurtak van de Cegeka Groep. Colaers volgt Marco Witteveen op die na anderhalf jaar een andere post heeft gekregen binnen de Belgische ict-dienstverlener. Witteveen wordt directeur Finance Solutions op het niveau van de Cegeka Groep.

Colaers werkt inmiddels acht jaar bij Cegeka, onder meer als directeur van de Outsourcing-divisie. Voor zijn komst naar Cegeka werkte hij als directeur ‘client delivery’ bij Real Software. Ook heeft hij ruim vijftien jaar in Nederland gewerkt in diverse directiefuncties bij PinkRoccade en Philips. Colaers heeft studies gevolgd op het gebied van informatica, transport & logistiek.

Groei

Cegeka is de laatste jaren in Nederland aan het groeien. Colaers krijgt de taak deze groei de komende jaren verder door te zetten. De nieuwe directeur zegt daarover: ‘We hebben intussen een klantenbestand van 150 relaties. Met onze oplossingen zijn we goed in staat om ons klantportfolio, met een focus op het middensegment, fors uit te breiden. Die ambitieuze groeistrategie willen we vormgeven via zowel autonome groei als overnames.’

Cegeka stelt 3600 mensen te werk. In 2015 realiseerde het bedrijf een omzet van 369 miljoen euro, een groei van 31 procent ten opzichte van 2014. De Nederlandse activiteiten zijn goed voor bijna een kwart (24,1 procent) van de omzet: zo’n 88,9 miljoen euro (2014: 67.3 miljoen). Cegeka heeft vestigingen in België, Duitsland, Frankrijk, Italië Nederland, Luxemburg, Oostenrijk, Polen, Roemenië, Slowakije en Tsjechië en levert diensten aan klanten in heel Europa. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5754552). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.