Managed hosting door True

Groupe Open verzorgt ICT onderwijsgroep Aloysius

 

De komende vier jaar verzorgt Groupe Open Nederland de ict-diensten voor de Aloysius Stichting. De Franse ict-dienstverlener won de Europese aanbesteding voor de uitbestedingsopdracht. Groupe Open zal de huidige ict-omgeving vernieuwen en het beheer van de nieuwe opgeschaalde ict-omgeving op zich nemen. Het contract heeft een looptijd van 54 maanden en een geschatte waande van acht miljoen euro.

De Aloysius Stichting uit Voorhout biedt speciaal onderwijs, voortgezet speciaal onderwijs en onderwijs aan leerlingen in justitiële jeugdinrichtingen en jeugdzorginstellingen. Zo'n duizend medewerkers en 3500 leerlingen moeten werken met de nieuwe ict-omgeving, die sneller, gemakkelijker, stabieler moet zijn tegen lagere kosten.

Groupe Open meldt dat het producten uit het Citrix-portfolio, zoals Xen Desktop, Xen Mobile en Sharefile, zal gebruiken om leerlingen en medewerkers altijd en overal toegang te kunnen bieden tot hun bestanden en e-mail. De Franse ict-dienstverlener telt ruim 3200 werknemers in Europa (Frankrijk, Nederland, België, Luxemburg, Spanje) en Azië (China). In Nederland is Groupe Open zo'n jaar of vijftien actief en heeft het een vestiging in Rotterdam. Het bedrijf begon in 1997 als NTNT en werd later overgenomen door Sylis, dat daarna op zijn beurt werd ingelijfd door Groupe Open.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5091688). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.