Managed hosting door True

Mercedes-Benz verlengt contract PeopleWare

 

Mercedes-Benz Nederland heeft zijn beheercontract met ict-dienstverlener PeopleWare ICT Solutions met drie jaar verlengd. PeopleWare voert het dagelijkse beheer uit van de ict-omgeving van Mercedes-Benz Nederland, Mercedes-Benz Financial Services en de dealerbedrijven van Mercedes-Benz. Het is hiermee verantwoordelijk voor de volledige werkplek-, server- opslag- en netwerkomgeving. Het beheer hiervan vindt zowel op locatie als op afstand plaats en betreft ongeveer achthonderd werkplekken.

PeopleWare en Mercedes-Benz Nederland werken al sinds begin 2010 samen. In 2012 werd de samenwerking ook al eens verlengd. De driejarige overeenkomst omvat het beheer van de volledige lokale ict-infrastructuur inclusief gebruikersondersteuning.

De ondersteuning voor de circa achthonderd werkplekken vindt zowel plaats op afstand vanuit het Shared IT Center van PeopleWare in Badhoevedorp als on-site op diverse vestigingen. Omdat PeopleWare vanuit het Shared IT Center meerdere klanten bedient, kan de importeur profiteren van schaalvoordelen en gebundelde kennis onder één dak.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4999569). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.