Managed hosting door True

WorldStream accepteert Bitcoins in Nederland

 

Bitcoin

De internationale hosterprovider Worldstream accepteert sinds januari 2014 naar eigen zeggen als eerste Nederlandse internet service provider Bitcoins. Worldstream heeft Bitcoins als betaalmethode toegevoegd om zo de klant meer keuze te geven in de wijze van betaling. De implementatie is gerealiseerd in combinatie met Bitpay, een Bitcoin-betalingsportal zoals iDeal.

Bitcoin is een door computers gegenereerde gedecentraliseerde munteenheid. De valuta wint aan populariteit als betalingsmiddel mede door de zelfstandigheid van de munt. Transacties worden niet bijgehouden door een bank, maar door alle gebruikers in het Bitcoin-netwerk.

Worldstream zegt de betaalmethode met open armen te ontvangen. ‘Wij zien de vraag naar de acceptatie van Bitcoins groeien’, zegt Tom van Dijk, supervisor bij de provider. ‘Het is daarnaast een veilig betalingsmiddel en dat is voor ons als internationale hostingprovider zeer wenselijk. Bitpay is een ideale oplossing, want het berekend geen extra kosten voor de transacties.’

Worldstream is een internet service provider met duizenden klanten over de gehele wereld. Het bedrijf richt zich met name op dedicated servers en colocatiediensten. Een dochteronderneming exploiteert een datacenter in de regio Westland.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4965038). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.