Managed hosting door True

Centric integreert Xcensus in BPO

 

Centric

Uitvoeringsdienst Xcensus, dat sinds de oprichting in 2011 al deel uitmaakt van ict-dienstverlener Centric, gaat per 1 januari 2014 verder onder de naam Centric Public Sector Service Center. Dit past binnen de strategie van Centric om de aanwezige activiteiten binnen de organisatie te bundelen in vier pijlers: Software Solutions, IT Outsourcing, BPO en Staffing Services. Xcensus maakt per 1 januari deel uit van de pijler BPO (business process outsourcing).

Door de nauwere samenwerking tussen alle Centric-onderdelen worden organisaties voortaan aan één ‘loket’ geholpen. Al jaren biedt Centric bpo-dienstverlening op het vlak van hr en salaris, verzekeringen en pensioenen en financiële administratie, en heeft het een aanbod specifiek voor financiële instellingen en goede doelen. Dit wordt nu aangevuld met bpo-dienstverlening voor gemeenten en samenwerkingsverbanden, onder andere voor de taakvelden belastingen en werk, inkomen en zorg (Wwb en Wmo).

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4958834). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.