Managed hosting door True

DSM verlengt SAP-contracten Atos

 

Chemieconcern DSM heeft de overeenkomsten met ict-dienstverlener Atos voor het leveren van beheerdiensten voor zijn SAP- en non-SAP-applicaties tot en met 2017 verlengd. Atos blijft hierdoor verantwoordelijk voor de hosting en het technisch beheer van deze applicaties in de datacenteromgeving. De vernieuwde overeenkomsten leggen tegelijkertijd de basis voor een verdergaande samenwerking op nieuwe gebieden, zoals het Canopy cloudplatform van Atos.

Atos is sinds 2002 de vaste partner van DSM op het terrein van de hosting en het beheer van de businessapplicaties. Hieronder vallen naast SAP ook andere bedrijfskritische systemen, zoals de Documentum-, intranet- en internetomgevingen. Samen met DSM heeft Atos kort geleden de SAP-applicaties overgezet naar een nieuw geïntegreerd AIX/DB2/FSOD-platform. Dit nieuwe platform gebruikt tot 90 procent minder energie dan de voormalige omgeving.

‘In de afgelopen tien jaar heeft Atos bewezen een betrouwbare leverancier te zijn van onder meer SAP-hostingdiensten’, zegt Arie van der Hoek, senior director it shared services bij DSM. ‘Hiermee levert het een belangrijke bijdrage aan het realiseren van onze strategische doelstellingen, waarvan een vergroting van onze flexibiliteit en schaalbaarheid onderdeel zijn. Bij de vernieuwing van onze SAP-platformen en -diensten doen we ook in de komende jaren een beroep op de lange staat van dienst die Atos op dit terrein heeft. Hierdoor zijn we in staat de kwaliteit van onze dienstverlening te verhogen tegen substantieel lagere kosten.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4954179). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.