Managed hosting door True

KPN besteedt HR en salarissen uit aan Raet

 

Ict-leverancier KPN gaat zijn hr- en salarisactiviteiten overbrengen naar eHRM-dienstverlener Raet. Hiertoe is een vijfjarig uitbestedingscontract getekend. KPN stapt daarmee ook over op de software Youforce van Raet. De dienstverlening heeft betrekking op de ongeveer twintigduizend permanente en tijdelijke medewerkers van KPN.

Standaardisatie en kostenbesparing waren belangrijke elementen in KPN’s zoektocht naar een nieuwe sourcingspartner. Het telecombedrijf werkt nu nog met verschillende systemen voor de hr-activiteiten. De meeste daarvan zijn speciaal voor KPN gebouwde maatwerkoplossingen. Het beheer en onderhoud daarvan is vrij bewerkelijk en bemoeilijkt uitwisseling van hr-informatie.

Met de overstap naar de eHRM-software Youforce van Raet, wil KPN zich verzekeren van een moderne online softwareoplossing waarbij automatisch gewerkt wordt met de meest actuele wet- en regelgeving in Nederland. Managers en medewerkers krijgen daarbij altijd en overal toegang tot hun hr-activiteiten, zoals contractwijzigingen, opleidingen, declareren en verlof aanvragen.

KPN gaat tevens gebruik maken van een hr-datawarehouse, zodat de hr-informatie actueel en direct beschikbaar is. Op die manier kan KPN alle hr-gerelateerde informatie via één database inzien en analyseren.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4952124). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.