Managed hosting door True

Coks Stoffer duikt op bij Capgemini Nederland

 

Coks Stoffer

Coks Stoffer wordt per 1 december 2013 als vicepresident verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten van de divisie Application Outsourcing bij ict-dienstverlener Capgemini Nederland. Stoffer was tot september 2013 algemeen directeur van Cisco Nederland en daarvoor vicepresident Sales Noord-Europa en algemeen directeur EDS Nederland. Stoffer zal zich met name gaan inzetten voor het laten groeien van Capgemini’s Application Lifecycle Services.

Application Lifecycle Services speelt in op de behoefte van organisaties om applicaties efficiënter te beheren en om met it-beter en sneller in te kunnen spelen op nieuwe vragen vanuit de organisatie. Doelstellingen zijn naast kostenbeheersing een hogere productiviteit, meer flexibilisering van applicaties en een betere afstemming van it op de bedrijfsstrategie.

‘De expertise en ervaring van Coks Stoffer zullen ons helpen om onze positie in deze belangrijke markt uit te bouwen’, zegt Bert Jan de Jongh, algemeen directeur van Application Outsourcing bij Capgemini Nederland. ‘Cio’s staan voor de uitdaging om kosten te besparen en tegelijkertijd vernieuwingen door te voeren tegen de achtergrond van een vaak zeer complex applicatielandschap. Vanuit de markt is dan ook veel belangstelling voor onze aanpak.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4936753). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.