Managed hosting door True

Capgemini onderhoudt Terra-applicaties I&M

 

Capgemini heeft een nieuw contract getekend met het ministerie van Infrastructuur en Milieu (I&M) voor onderhoud en ontwikkeling van het Terra-applicatielandschap. Het contract is voor drie jaar aangegaan en kan met twee jaar verlengd worden. Het ministerie wordt door het Terra-applicatielandschap ondersteund bij het proces- en documentmanagement van alle nationale en internationale transporten van gevaarlijk afval en het gebruik van radioactief materiaal in Nederland.

Naar verwachting wordt het systeem de komende jaren uitgebreid met een aansluiting op de Inspectieview Milieu, een virtueel dossier waarin inspecteurs informatie over inspectieobjecten kunnen raadplegen. Ook zal de eTFS-applicatie, voor het elektronische berichtenverkeer tussen bedrijven en overheid rondom het transport van gevaarlijke stoffen, worden geïmplementeerd. Capgemini heeft het Terra-applicatielandschap in 2009 ontwikkeld en sindsdien onderhouden. Het nieuwe contract valt binnen het nieuwe raamwerk voor ict-projecten dat het ministerie sinds januari van dit jaar heeft.

‘De doelstellingen van het ministerie van Infrastructuur en Milieu op het gebied van kwaliteit, samenwerking en ontwikkeling staan bij ons voorop’, zegt Marleen Boekhorst, sales executive strategic outsourcing bij Capgemini. ‘Wij zijn zeer blij met dit nieuwe contract en het vertrouwen dat opnieuw in ons wordt gesteld. Wij zien deze contractverlenging echt als een teamprestatie en kijken er naar uit om de prettige samenwerking met het ministerie in de toekomst vorm te blijven geven.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4922533). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.