Managed hosting door True

Van Gansewinkel verlengt contract Tele2

 

Afvalverwerker Van Gansewinkel Groep kiest opnieuw voor hostingbedrijf Tele2. Het contract wordt voor de tweede achtereenvolgende keer verlengd voor een periode van drie jaar. Het contract omvat de aansluiting van honderd locaties in Nederland en België voor ruim 2300 medewerkers van de groep. Het gaat om diensten als vpn, Managed lan, IPT en ISDN, die Tele2 sinds 2007 aan Van Gansewinkel levert.

Het hernieuwde contract heeft een looptijd van 36 maanden. Het eerste contract dateert uit 2007. Het hostingbedrijf levert tal van diensten en verbindingen op honderd locaties van de afvalverwerker via het eigen glasvezelnetwerk.

Van Gansewinkel Groep is eigendom van de Angelsaksische investeringsmaatschappijen KKR en CVC Capital Partners. Deze grootaandeelhouders lieten Van Gansewinkel in 2006 fuseren met Afvalverwerking Rijnmond (AVR). Halverwege 2013 werd bekend dat AVR in Chinese handen komt. Een consortium onder leiding van Cheung Kong Infrastructure neemt het bedrijf over voor 944 miljoen euro. Sinds februari 2013 zoeken internationale banken naar een koper voor Van Gansewinkel.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4917584). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.