Managed hosting door True

InShoring Pros start pool met Mendix-developers

 

Inhuur

Bemiddelaar in software-ontwikkelaars InShoring Pros is in samenwerking met Mendix een initiatief gestart voor de schaalbare inzet van gecertificeerde Mendix-ontwikkelaars. InShoring Pros biedt nu één of enkele Mendix-ontwikkelaars op afstand aan om mee te laten werken in lokale teams binnen Europa. Dit model van Agile softwareontwikkeling sluit aan bij de mogelijkheden van het Mendix App Platform.

Binnen de samenwerking richten InShoring Pros en Mendix zich op kwaliteit en een kortere doorlooptijd voor het succesvol ontwikkelen van software. De Agile-ontwikkelmethodiek vereist een nauwere interactie tussen eindgebruikers en ontwikkelaars. Met het businessmodel van InShoring Pros is het mogelijk om zowel lokale Agile/Scrum Mendix Business Engineering uit te voeren en internationaal gebruik te maken van gespecialiseerde ontwikkelaars die specifieke integraties en aanpassingen kunnen doen binnen een bestaande infrastructuur en omgeving. Ook testwerk en specifieke optimalisaties kunnen kosteneffectief uitgevoerd worden.

Technische coördinator

‘Iedereen moet zich primair kunnen richten op zijn bedrijfsspecificaties en moet zo min mogelijk lastig gevallen worden met de technische realisatie’, zegt InShoring Pros-directeur Edgar Kiwiet. ‘Als ontwikkelplatform en omgeving is Mendix daar ideaal voor en sluit daarmee goed aan bij onze visie waarbij een lokale technische coördinator, als onderdeel van een klantteam, toegang biedt tot wereldwijde en schaalbare technische expertise.’

Het Mendix App Platform maak het mogelijk om hoge kwaliteit resultaten in dagen in plaats van maanden op te leveren. In combinatie met inshoring kan dit ook nog eens met voordelige tarieven met de inzet van zeer ervaren professionals. InShoring Pros heeft de eerste groep van wereldwijd inzetbare Mendix-ontwikkelaars opgeleid voor de Europese markt.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4909157). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.