Managed hosting door True

Evides breidt uitbestedingscontract Fujitsu uit

 

Vitens drinkwater

Evides Waterbedrijf besteedt opnieuw een groot deel van zijn ict-taken uit aan Fujitsu. Daarbij heeft het waterbedrijf ervoor gekozen om naast het netwerk- en serverbeheer ook de datacenterdiensten, inclusief opslag- en back-up oplossingen, bij de automatiseerder onder te brengen. Het contract heeft een looptijd van drie jaar. Door de standaard ict-taken uit te besteden verwacht de ict-afdeling van Evides zich beter te kunnen richten op de Evides-specifieke applicaties en -diensten en -ontwikkelingen.

Evides Waterbedrijf werkt al sinds 2008 samen met Fujitsu.Volgens Evides onderscheidde Fujitsu zich in de aanbesteding van de andere deelnemende partijen door zijn klantgerichtheid en inhoudelijke kwaliteit. Over de waarde van het nieuwe contract worden geen mededelingen gedaan; het oude vijfjarige beheercontract had een waarde van 4,3 miljoen euro. Er gaat geen ict-personeel over van het nutsbedrijf naar de automatiseerder.

Fujitsu zegt de komende jaren Evides tegen lagere kosten een betere kwaliteit van dienstverlening te leveren. ‘Fujitsu ziet voldoende mogelijkheden op het gebied van opslag en back-up, flexibilisering van de dienstverlening en het snel kunnen doorvoeren van innovaties voor de eindgebruiker’, zegt Caroline van Oerle, sourcing manager bij Fujitsu.

Evides Waterbedrijf is het drinkwaterbedrijf voor klanten in Zeeland, het zuidwesten van Zuid-Holland en de Brabantse Wal. Daarnaast biedt Evides waterdiensten aan industriële klanten in de Benelux, Duitsland en China. Internationaal trekt het samen op met waterbedrijf Vitens.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4893163). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.