Managed hosting door True

Atos beheert applicaties GBO Provincies en IPO

 

Handen schudden

Ict-dienstverlener Atos is de komende vier jaar verantwoordelijk voor de hosting, het technisch en applicatiebeheer evenals de doorontwikkeling van de informatieonderdelen van de Interprovinciaal Overleg (IPO) en GBO Provincies. Atos wordt verantwoordelijk voor een gefaseerde transitie, waarbij de informatieonderdelen in de komende maanden worden gemigreerd naar één beheeromgeving.

GBO Provincies (Gemeenschappelijke Beheerorganisatie Provincies) ging op 1 januari 2008 van start en is verantwoordelijk voor het effectief beheren, waaronder de exploitatie en het onderhoud, van de gemeenschappelijk ontwikkelde provinciale it-voorzieningen voor elektronische dienstverlening. De transferovereenkomst biedt de GBO Provincies de mogelijkheid de GBO-beheeromgeving te standaardiseren, de kwaliteit van de dienstverlening te vergroten en substantieel op kosten te besparen.

‘Deze overeenkomst stelt ons in staat de it-voorzieningen van de provincies verder te stroomlijnen en onze werkwijze te optimaliseren’, zegt Gerard Beukema, algemeen directeur IPO. ‘Hiermee geven we invulling aan onze doelstelling de efficiency te verbeteren en een impuls te geven aan onze dienstverlening aan burgers en bedrijven.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4889765). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.