Managed hosting door True

E-Plus verlengt outsourcing-contract Atos

 

Ict-dienstverlener Atos en het Duitse telecombedrijf E-Plus geven hun samenwerking een vervolg. Binnen een nieuwe outsourcingsovereenkomst wordt Atos ook in de komende vijf jaar verantwoordelijk voor de levering van it-diensten aan het E-Plus, dat nog onderdeel is van KPN. De Nederlandse ict-leverancier staat echter op het punt E-Plus te verkopen aan Telefónica Deutschland.

Atos en E-Plus werken al sinds eind 2004 samen. In 2008 werd de samenwerking ook al eens verlengd. De nieuwe overeenkomst omvat het volledige beheer van de it-architectuur van E-Plus. Atos is verantwoordelijk voor het leveren van alle it-gerelateerde bedrijfsprocessen. Hieronder vallen het onderhoud van applicaties en het beheer van de server- en opslaginfrastructuur en de netwerken. Ook tekent Atos voor het management van de it-werkstations, de beveiliging en het identiteitsbeheer van het op twee na grootste telecombedrijf van Duitsland.

‘Transparantie op het gebied van kosten en dienstverlening in combinatie met een efficiënt it-beheer zijn de doorslaggevende factoren voor een succesvolle samenwerking met E-Plus’, zegt Winfried Holz, ceo van Atos Duitsland. ‘De verlenging van deze overeenkomst toont aan dat we hierbij op de juiste weg zijn.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4875376). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.