Managed hosting door True

Bouwmarktketen Formido kiest Micros Assure

 

Doe-het-zelfwinkelketen Formido met tachtig vestigingen breidt zijn samenwerking met hardware- en dienstenleverancier Micros uit. Formido stapt over op Micros Assure, een dienstenpakket met meer rapportage, beheer op afstand en preventief onderhoud. Ondersteuning op locatie is daarbij minder vaak nodig.

Het dienstenpakket waarborgt de continuïteit van de ict-systemen op de winkelvloer, stelt algemeen directeur Theo Hendriksen van Micros. ‘Alle belangrijke hardwarecomponenten en essentiële softwareprocessen worden bewaakt en waar nodig preventief onderhouden waardoor het aantal storingen daalt. Door middel van uitgebreide rapportages en het inzetten van klantspecifieke alerts houdt de retailer wel de controle.’

Formido is een keten van kleinere doe-het-zelfwinkels met een gemiddelde vloeroppervlak van tweeduizend vierkante meter. Van de tachtig Formido-winkels zijn er 67 een franchise met een lokale ondernemer als eigenaar. Zij bevinden zich in de buitenwijken van grotere en kleinere steden.

Winkeltechnologie

Micros is gespecialiseerd in het leveren van technologie aan winkels, horecabedrijven en benzinepompen. Het gaat daarbij om een mix van software, hardware, consultancy, implementatie, onderhoud en services op zowel hoofdkantoor als in het filiaal. Micros ondersteunt op deze wijze zestigduizend winkels in dertig landen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4794559). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.