Managed hosting door True

Xerox levert printdiensten aan kerncentrale

 

Elektriciteitsproducent EPZ in Borssele heeft na een onderhandse aanbesteding gekozen voor een verlenging van zijn bestaande contract voor managed print services van dienstverlener Xerox in Breukelen. Het nieuwe contract omvat het beheer van de kantoorapparatuur en de huisdrukkerij, ondersteund door twee Xerox-medewerkers op locatie.

De hernieuwde samenwerking start met een transitie van oude, decentrale machines naar een omgeving met veertig nieuwe multifunctionele printers. EPZ doet al zo’n zeven jaar zaken met Xerox, zegt inkoper Dick Knook. Het nieuwe contract heeft een looptijd van vijf jaar.

EPZ is de grootste elektriciteitsproducent van Zeeland. Naast de enige kerncentrale van Nederland exploiteert het bedrijf een kolencentrale met een zogeheten biomassa-mee-stook-installatie en een windmolenpark. Het bedrijf telt
550 medewerkers.

De elektriciteitsproducent is voor 70 procent in handen van elektriciteitsmaatschappij Delta. De resterende aandelen zijn in handen van de voormalige overheids-bv Energy Resources Holding. Deze onderneming werd in 2011 overgenomen door de Duitse elektriciteitsleverancier RWE, als onderdeel van de overname van elektriciteitsmaatschappij Essent.

Xerox

Het hoofdkantoor van Xerox is gevestigd in Norwalk, Connecticut in de Verenigde Staten. Meer dan honderdveertigduizend Xerox-medewerkers bedienen klanten in honderdzestig landen en bieden dienstverlening, printapparatuur en software voor commerciële organisaties en overheidsinstellingen. Xerox Europe heeft productievestigingen en logistieke vestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een onderzoeks- en ontwikkelingscentrum in het Franse Grenoble.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4778945). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.