Managed hosting door True

Finace wordt Centric Financial Consultancy

 

Winst

Financieel dienstverlener Finace wijzigt zijn naam in Centric Financial Consultancy. De nieuwe naam is gekozen vanwege de steeds verdergaande samenwerking en integratie met de andere onderdelen van Centric, met name op het gebied van business process outsourcing (bpo). Het kantoor in Amstelveen verhuist naar Centric IJsselstein. Centric nam Finace in 2005 over.

Met de toevoeging van het aanbod van Centric Financial Consultancy is de dienstverlening onder het Centric-label uitgebreid met een team financiële experts (detachering en consultancy), dienstverlening op het gebied van pensioenen en een shared service center. Dit service center is ingericht om administratieve processen (financieel, personeelszaken, pensioen) van organisaties over te nemen.

Door Finace op te nemen in het Centric-portfolio wil het bedrijf zich nadrukkelijker presenteren als specialist op het gebied van ict-uitbesteding en bpo (het overnemen van bedrijfsprocessen). Volgens Centric onderscheidt het bedrijf zich door zijn ervaring op it-vlak en de administratieve ervaring van onder meer Centric Financial Consultancy van zowel it-leveranciers als administratieve outsourcers.

Detachering

Binnen Centric Financial Consultancy zijn drie business units actief. De detacheringsactiviteiten van Finace worden voortgezet onder de naam Centric Financial Professionals, het Finace Service Center wordt Centric Shared Services en Finace LXY wordt omgedoopt in Centric Pension Services. Het kantoor van Centric Financial Consultancy verhuist van Amstelveen naar Centric IJsselstein. Die vestiging dient tevens als uitvalbasis van Centric voor de detachering van infrastructuur- en softwareprofessionals. Centric Shared Services en Centric Pension Services blijven gevestigd in Leusden.

In 2005 nam Centric Holding alle aandelen van dienstverlener Finace over. Bij deze financiële systeemintegrator uit Amstelveen werkten toen ruim 340 medewerkers. Vandaag de dag gaat het om zo'n 230 werknemers.  

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4702781). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.