Managed hosting door True

Koning & Hartman koopt telecomdienstverlening KPN

 

Handen schudden

Telecomdienstverlener Koning & Hartman gaat als outsourcingpartner van telecomleverancier KPN voor de installatie- en onderhoudswerkzaamheden van telefonie- en datasystemen zorgen. Per 1 januari 2013 komen ruim tweehonderd medewerkers van KPN in dienst bij Koning & Hartman, waar zij hun werkzaamheden continueren. Hiermee krijgt Koning & Hartman een belangrijke rol in de service en installatie in de telecomsector in Nederland.

Koning & Hartman gaat voortaan in opdracht van KPN de service- en installatiewerkzaamheden op het gebied van bedrijfscommunicatie-oplossingen uitvoeren op de klantlocatie. Klanten blijven klant van KPN, kunnen met vragen en opdrachten terecht bij KPN en zullen verder weinig merken van de transitie. De uitvoering, planning, onderhoud en de benodigde expertise worden de verantwoordelijkheid van Koning & Hartman.

‘Wij willen de belangrijkste partij in Nederland zijn op het gebied van managed services en telecomdiensten zoals installatie, beheer en onderhoud aan ict- en telecominfrastructuren en de bijbehorende systemen’, zegt Oswald Coene, algemeen directeur bij Koning & Hartman. ‘De kennis en expertise hadden we al, maar deze overeenkomst met KPN biedt ons de kans om sneller te groeien en onze ambities waar te maken. Wij zetten namens KPN de dienstverlening voort.’

Koning & Hartman behaalt in 2013 naar verwachting een omzet van tenminste 125 miljoen euro, dat is een groei van 15 procent, met circa achthonderd medewerkers.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4619360). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.