Managed hosting door True

Nieuwe vestiging in Duitsland en toetreding tot Bulgaarse markt

Evolvity gaat verder onder ISDC-vlag

 

De Nederlandse nearshore-specialisten Evolvity en ISDC gaan gezamenlijk verder. Evolvity-ceo Ronald Verbrugge treedt toe tot ISDC als chief business development en ook zijn team van 45 it- en business-specialisten gaat over naar ISDC. Hierdoor krijgt ISDC een helpdesk in Utrecht erbij en betreedt het met een helpdesk de Bulgaarse markt. Daarnaast opent ISDC een eigen verkoopkantoor in Duitsland.

Vanuit het nieuwe Duitse kantoor wordt ook verkocht in Oostenrijk en Zwitserland. In Duitsland richt ISDC zich vooral op de zorg en de financiële wereld. ISDC was via zijn partner Telegance Group wel al actief in Duitsland, maar is vanaf de herfst van 2012 ook zelf op de markt aanwezig.

Met alle uitbreidingen wil het Nederlandse ISDC een Europese speler worden op het gebied van nearshore-diensten. Dit zijn de eerste strategische wijzigingen aan de ISDC-organisatie nadat Synergia tot het bedrijf toetrad. Door het samengaan met Evolvity gaat ISDC zich meer richten op zaken als big data, mobile en cloud computing. Bij ISDC werken nu ongeveer driehonderd mensen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4593696). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.