Managed hosting door True

Twice IT Training boekt forse kwartaalwinst

 

Twice IT Training, sinds 1992 erkend IT opleidingsinstituut, heeft na een winstgevend 2002, ook het eerste kwartaal van 2003 met winst afgesloten.

De omzet in het eerste kwartaal 2003 is met 20 procent gestegen ten opzichte van het vorige jaar. Hierdoor is de winst bijna verviervoudigd tot 14 procent van de omzet. Dit goede resultaat is te danken aan de eind 2001 ingezette reorganisatie, waarbij het inkrimpen van het aantal medewerkers en het doorvoeren van diverse bezuinigingen het belangrijkste doel was. Door deze tijdige reorganisatie bleek Twice IT Training in 2002 levensvatbaar en ondanks de dalende markt in de IT sector en de opleidingenmarkt zelfs in staat om te groeien. Volgens Marcel van den Berg, Directeur Operations bij Twice, is het succes mede te danken aan een combinatie van tijdige anticipatie op veranderende marktomstandigheden en het inspringen op nieuwe producten en ontwikkelingen, zoals de Microsoft .NET technologie en Citrix programmatuur. De kennis, flexibiliteit en het innovatief vermogen van onze docenten, maakt het mogelijk om nieuwe ontwikkelingen niet alleen te volgen, maar deze ook te vertalen in kwalitatief hoogwaardige trainingen. Hierdoor kunnen we flexibel inspringen op de wensen van onze klanten en maatwerk leveren. Op deze manier maken we het vertrouwen, dat klanten en leveranciers in ons stellen waar.’ aldus Van den Berg.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/983). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.