Managed hosting door True

It-problemen groeien Studystore boven het hoofd

 

Probleem

The Learning Network (TLN) lukt het niet de levering van leermiddelen aan het mbo, hbo en wo naar behoren te regelen. De problemen met de logistiek, automatisering en communicatie zijn zo groot dat studieboekenleverancier Studystore per direct zijn activiteiten staakt. Ook Studers stopt.

Interne veranderingen bleken fnuikend. Vorig jaar lukte het Studystore al niet de studieboeken op tijd af te leveren. Veel studenten begonnen aan hun colleges zonder dat ze leermiddelen hadden. Ook afgelopen maand liepen de leveringen voor het tweede semester in het honderd.

De directie heeft daarom besloten Studystore te sluiten. Bekeken wordt of een deel van de activiteiten is over te dragen aan marktpartijen. TLN beperkt zich met zijn merken VanDijk en Studieshop.be voortaan tot leveranties en diensten voor het voortgezet onderwijs in Nederland en België. Ceo Natascha van Nieuwenburg vertrekt als voorzitter van de directie. TLN zoekt een vervanger. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7470260). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures Onderwijs

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.