Managed hosting door True

Vijfhart wordt AWS Training Partner

 

Vijfhart is officieel AWS Training Partner geworden voor Nederland. Daarmee behoort het snelgroeiende bedrijf uit Nieuwegein tot weinige Nederlandse it-opleiders die deze status heeft verworven.

Voor Amazon Web Services (AWS) betekent de samenwerking een groter bereik op de Nederlandse markt, waar Vijfhart sinds 1984 opereert. Naar eigen zeggen heeft Vijfhart in die 38 jaar al meer dan half miljoen cursisten opgeleid tot it-professional. Het bedrijf behoort tot de grootste it-opleiders van Nederland, aldus ceo Herman Sanderse.  

De Complementair Groep, waarvan Vijfhart deel uitmaakt, kent de laatste jaren een snelle groei. Anderhalf jaar geleden werd Cibit overgenomen, een opleider voor het hogere marktsegment die ook consultancy doet op gebied van architectuur, data management, agile devops en security. Verder maakt AT Computing, gespecialiseerd in opensource, deel uit van de groep. Ook intern groeit de groep behoorlijk, stelt marketingmanager Benjamin van Gelder.

Vijfhart was al trainingpartner van Microsoft en Red Hat. Vanaf maart zullen de AWS-cursussen en bijbehorende examens in Nederland via Vijfhart beschikbaar zijn in de vakgebieden softwareontwikkeling, infrastructuur en cloud computing. Het betreft klassikale cursussen die op verschillende kennisniveaus worden gegeven.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7465472). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.