Managed hosting door True

Protinus IT biedt Saxion werkplek-as-a-service

 

Partners handen

Na een aanbesteding voor werkplekapparatuur heeft Saxion gekozen voor het aanbod van Protinus IT. De it-dienstverlening richt met partners de komende jaren de hybride werkplekomgeving in voor de hogeschool uit Oost-Nederland. Daarbij is overeengekomen dat Protinus IT op termijn de 'managed werkplek' als een dienst aanbiedt. De raamovereenkomst heeft een looptijd van maximaal vier jaar, en een omvang van maximaal vijftien miljoen euro.

Volgens Armin Tangelder, teamleider Servicedesk & Support van Saxion', beoogt de hogeschool een dienstverlening die volledig aansluit bij de employee journey. Hierbij wordt automatisch alle bij een functie behorende werkplekapparatuur ingericht en ter beschikking gesteld en de medewerker wordt optimaal ondersteund in zijn of haar behoefte. Die dienstverlening moet groeien van het zogenoemde plateau 1 - fulfilment - via plateau 2 - deployment - naar uiteindelijk plateau 3: werkplek-as-a-service.'

Protinus IT heeft in de tender aangetoond dat zij dit project kunnen invullen en ondersteunen, aldus Tangelder. Daarbij zijn standaard eisen zoals continuïteit van dienstverlening, een goede prijs/kwaliteitsverhouding, beheersbaarheid en een optimale aansluiting van processen belangrijke onderdelen geweest binnen de aanbesteding.

Saxion is een hogeschool voor het hoger beroepsonderwijs (hbo) met 27.505 studenten, 2812 medewerkers, 126 opleidingen en onderwijs locaties in Apeldoorn, Deventer en Enschede.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7431220). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.