Managed hosting door True

Directeur Lex Prozée verlaat na 32 jaar Actacom

 

Stokje doorgeven

Na 32 jaar aan het roer te hebben gestaan van Actacom draagt Lex Prozée de rol van algemeen directeur over aan Wibo van der Meulen Kunée. Actacom is een Utrechtse ict-specialist voor het onderwijs en bibliotheken. Prozée verkocht zijn bedrijf vorig jaar aan de investeerder Total Specific Hosting (TSH) en zocht daarna in overleg met TSH naar een opvolger.

Wibo van der Meulen Kunée brengt dertig jaar ervaring binnen de it-sector mee. Hij werkte bij Colt Telecom, Telefactory en Greenway Telematics. Ook was hij eigenaar van de telecomdienstverlener SET.

Van der Meulen Kunée trad afgelopen september aan als operationeel directeur en heeft per 22 november alle taken van Prozée als algemeen directeur overgenomen. Die zegt er alle vertrouwen in te hebben 'dat hij samen met alle medewerkers de volgende fase van groei gaat realiseren. Dit geeft mij de kans om samen met mijn vrouw meer tijd te gaan besteden aan zaken buiten Actacom.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7280256). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.