Managed hosting door True

Fontys en ACA IT-Solutions sluiten educatiepact

 

Geert Rademakers (links, directeur ACA IT-Solutions) en Frens Vonken (rechts, directeur Fontys Hogeschool ICT) ondertekenen het convenant.

Fontys Hogeschool ICT en ACA IT-Solutions zijn een vierjarige verbintenis aangegaan. Als onderdeel hiervan gaan de hogeschool en de Eindhovense it-dienstverlener gezamenlijk projecten en onderzoeken opzetten. Doel is studenten beter voor te bereiden op het latere werken in de beroepspraktijk.

De samenwerking is een onderdeel van het 'Partner in Education'-programma van Fontys Hogeschool ICT. De school wil door samen te werken met partners uit het bedrijfsleven ict-onderwijs bieden dat beter aansluit op de praktijk.

Volgens Geert Rademakers, directeur van ACA-IT-Solutions is het belangrijk om de samenwerking op te zoeken, in de it-branche en in de regio Eindhoven. 'Het bevordert de groei van ons allen. De studenten dagen ons uit met hun frisse blik en inzet van nieuwe technieken en het helpt hen de stap te maken naar het bedrijfsleven.' Naast het gezamenlijk opzetten van projecten en onderzoeken kunnen Fontys-studenten stage lopen bij ACA. 

Eerder dit jaar liep er een gemeenschappelijk onderzoek waarbij een groep Fontys-studenten samen met cybersecurityspecialisten van ACA IT-Solutions de impact van open source intelligence (osint) op de cyberveiligheid van organisaties in kaart brachten.

Geert Rademakers (directeur ACA IT-Solutions) en Frens Vonken (directeur Fontys Hogeschool ICT) ondertekenden het convenant.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7250333). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.