Managed hosting door True

Arrow gaat NetApp-trainingen uitbreiden

 

Training

Technologiedistributeur Arrow gaat officiële NetApp-trainingen aanbieden in België, Nederland en Scandinavië met certificaties voor NetApp Hybrid Cloud Architect, Administrator of Implementation Engineer.

Arrow is een NetApp Authorised Learning Partner en bood dit soort trainingen al langer aan in het Verenigd Koninkrijk en Ierland, Polen, Portugal en Spanje. De twee bedrijven kennen elkaar dan ook al lang. Arrow voorziet het kanaal van een trainingsprogramma om klanten te ondersteunen bij hun digitale transformatie op basis van NetApp's hybride cloud-oplossingen en levert ook NetApp-technologie en bijhorende diensten. Het beschikt ook over een technisch team van NetApp-experts, dat implementatie-, onderhouds- en supportdiensten aanbiedt.

‘De uitbreiding van ons NetApp-opleidingsaanbod versterkt de waardepropositie van Arrow voor onze channelklanten en hun eindklanten’, zegt Jacques Assant, business development director bij Arrow. ‘In veel EMEA-landen is Arrow de enige distributeur die zowel NetApp-oplossingen als hun officiële onderwijsdiensten kan aanbieden. We zijn blij dat we onze succesvolle samenwerking met NetApp kunnen uitbreiden en een holistische waarde kunnen bieden.’

Arrow biedt een hele portfolio van trainingen op het gebied van it-beveiliging, data storage, virtualisatie en cloudtechnologieën. Deelnemers kunnen de cursussen in een klaslokaal of online volgen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7030483). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.