Managed hosting door True

Centralpoint is onderwijsspecialist voor Apple

 

imac ipad

Distributeur Centralpoint mag zich voortaan Apple Authorised Education Specialist noemen. Hiermee heeft Centralpoint van Apple de hoogst haalbare status gekregen, gerelateerd aan de educatieve sector. Die had het bedrijf trouwens ook al voor de zakelijke sector.

Concreet betekent dit dat Centralpoint (de grootste reseller van de Benelux) officieel wordt erkend als een deskundige leverancier van ondersteuning en advies voor onderwijsinstellingen. De Apple Authorised Education Specialist vervangt de vorige certificering als Apple Solution Expert.

Centralpoint is daarmee in staat om onderwijsinstellingen vanaf de start te begeleiden naar digitaal onderwijs en te ondersteunen bij het ontwikkelen van de visie en missie. Ook de daadwerkelijke implementatie van Apple-apparatuur en de training van de docentenstaf kan het bedrijf voor zijn rekening nemen.

Het bedrijf verdiende deze status na een evaluatie van de dienstverlening en bekwaamheden op het gebied van Apple. Het werkt al langer samen met scholen, hogescholen en universiteiten om technologie te leveren en de digitale vaardigheden van docenten te verbeteren.

Centralpoint heeft vestigingen in Amstelveen, Nijmegen en Rotselaar.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6911608). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.