Managed hosting door True

Visma koopt e-learningspecialist Plusport

 

Handen

De Noorse bedrijfssoftwareleverancier Visma neemt Plusport en zijn sublabel Safetyport over. Dat bedrijf uit Den Haag biedt cloudoplossingen voor (e-)leren en ontwikkelen. Door onderdeel van Visma te worden, wil het zijn dienstverlening verbeteren en beter inspelen op de klantbehoeften.

Nederland is Visma's belangrijkste groeimarkt. Het heeft het afgelopen jaar groei gerealiseerd die is te danken aan recente overnames van de Nederlandse bedrijven. Ook Plusport komt nu in handen van de Noorse softwaregroep.

Plusport, opgericht in 2003 door Ron Bruijn en Yvonne Loef, levert cloud-oplossingen voor training, certificering en e-learning. De oplossingen worden naar eigen zeggen gebruikt door meer dan 975.000 professionals bij 17.000 klanten. Sublabel SafetyPort levert software en diensten voor risicobeperking. De organisatie uit Den Haag heeft 38 medewerkers in dienst.

'We kijken uit naar het ontwikkelen van onze propositie als onderdeel van Visma. Dit is een logische stap voor de toekomstige ontwikkeling van Plusport. Door ons team te verrijken met de ervaring en kennis van de Visma-groep kunnen we nog beter inspelen op de behoeften van onze klanten', aldus Plusport-directeur Ron Bruijn.

Visma Group

De Visma Group heeft 9.500 medewerkers in dienst en is actief in de Benelux, Scandinavië, Oost- en Midden-Europa en Latijns-Amerika. In Nederland omvat het softwareaanbod oplossingen voor financieel beheer, hrm, inkoop en e-overheid. Dat doet het vanuit de ondernemingen Visma Connect, Visma Software, Visma Raet, Visma Roxit, ProActive, Davilex, Visma Idella, Dotweb, HR2day en Pinkweb.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6792582). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.