Managed hosting door True

Videoplatform Oase trekt naar het buitenland

 

Competence Centre Lead Nhu Truong OASE

Nhu Truong

Oase, het platform met korte opleidingsvideo’s van de Belgische it-specialist Xylos, heeft in maart de kaap van tweehonderdduizend gebruikers gerond. Twee jaar na de lancering is het bedrijf klaar om de buurlanden te veroveren via een resellerkanaal.

Oase is een videoplatform van Xylos met naar eigen zeggen ruim duizend korte video’s van maximum drie minuten over Windows 10 en Office 365, en optioneel ook over eigen bedrijfssoftware. De video’s zijn beschikbaar in het Duits, Engels, Frans en Nederlands. Het zogeheten competence centre telt een tiental medewerkers.

De organisatie bedient in de Benelux nu zowat zeventig klanten. In België wordt de software-as-a-service verkocht door de verschillende it-partners als onder meer Computerland, Devoteam en Van Roey Automation en Xylos. In Nederland zijn dit Veneco, Westhaghe, WSB-Solutions, Office in a Box en Shareone. 

Nu zoekt de organisatie resellers in het buitenland, om ook daar nieuwe klanten op te tekenen. ‘We hebben het aantal gebruikers het voorbije halfjaar verdubbeld’, zegt Competence Centre Lead Nhu Truong. ‘Het is onze ambitie om dat nog eens te doen tegen 2020. Daartoe willen we resellers contracteren in Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Zij kunnen onze software voortaan ook aanbieden onder hun eigen merk. Daarnaast gaan we onze bestaande klanten begeleiden met ons nieuwe customer success-programma.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6637599). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.