Managed hosting door True

Copaco biedt kennisprogramma aan partners

 

online leren

Distributeur Copaco komt met een nieuw kennisprogramma voor partners op de proppen: de Cloud Value Academy. Medewerkers van partners kunnen deelnemen aan commerciële en technische trainingen en zo alle kennis en vaardigheden opdoen om zich in hun rol verder te ontwikkelen.

De aanleiding om de Cloud Value Academy te ontwikkelen is de toenemende vraag van partners om hen te ondersteunen met kennisvergaring en merkonafhankelijke trainingen, zegt Copaco in een persbericht.

‘Vanuit tien ‘solution area’s’ zullen de partners worden getraind en geïnformeerd’, zegt Rick van den Hoogenhof van Copaco. ‘We gaan van start met backup, werkomgeving, infrastructuur en connectiviteit en netwerken. Op korte termijn zullen onder andere security en migratie worden toegevoegd. De content wordt aangeboden in een drietal fases, waarbij de ‘Essentials’-fase voor iedereen beschikbaar is.’

De trainingsmodule wordt volledig online gegeven en behandelt de kern van de verschillende werkgebieden. ‘Commerciële mensen kunnen zich vooral inlezen in de thema’s, de belangrijkste terminologieën en wat die daadwerkelijk betekenen’, legt van den Hoogenhof uit. ‘Technische mensen bieden we de handvatten die hen kunnen helpen om in eenvoudige(re) bewoordingen over it te praten met klanten.’

Na de ‘Essentials’-fase is er nog een ‘Advanced’-fase die in een technische en commerciële deel wordt opgesplitst. Die vindt gedeeltelijk online en gedeeltelijk in de vorm van bootcamps plaats. In de commerciële track is er aandacht voor sales en producttrainingen, in de technische track is er aandacht voor alle fases van een project.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6513295). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.