Managed hosting door True

Vijfhart en DPO Consultancy ontwikkelen GDPR-training

 

Ictivity traint ambtenaren in Zuid-Limburg

De Arnhemse it-opleider, Vijfhart, komt in samenwerking met DPO Consultancy met een training op het gebied van kennisverbreding en verdieping rondom de GDPR wetgeving. De wet richt zich op de bescherming van persoonsgegevens (AVG) en gaat 25 mei van kracht.

Het gaat volgens Vijfhart om praktisch toepasbare cursussen op het gebied van data privacy en protectie foundation, data protection officer essentials en data privacy management. Het DPO consultancy team, dat bestaat uit onafhankelijke data protection officers (dpo's), juristen en specialisten, zou naar eigen zeggen beschikken over diepgaande kennis en brede praktijkervaring.

'De visie van Vijfhart op privacy en dataprotectie gecombineerd met hun sterke opleidingspropositie, maakt dat wij trots zijn op dit exclusieve partnership. De kracht van ons team ligt in het combineren en integreren van compliance, informatiemanagement en techniek', zegt Jelmer Pieters, grondlegger en algemeen directeur van DPO Consultancy. Een kracht die volgens Taco Hettema, chief technology officer Vijfhart, met het oog op de it-cursussen perfect aansluit bij de integrale en toekomstgerichte aanpak die de it-opleider voor ogen heeft. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6356510). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.