Managed hosting door True

Infotheek vervangt hardware bij HAN

 

De Leidse it-leverancier Infotheek heeft een Europese aanbesteding bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) gewonnen. Het betreft de ondersteuning in hardwareselectie, de uitrol van nieuwe apparaten en de afvoer van afgeschreven werkplekapparatuur. Hiervoor werkt Infotheek samen met ict-dienstverlener D-Two en reparateur MSO. Er is een contract getekend voor een periode van twee jaar met de optie om twee keer met één jaar te verlengen.

HAN wil de werkplekapparatuur beter laten aansluiten op de wensen van de individuele HAN-medewerkers. Het zocht daarom een strategische partner die inzicht en ondersteuning kan bieden op het gebied van standaardisatie. Bij een Europese aanbesteding kwam Infotheek als winnaar uit de bus.

De Leidse it-leverancier is verantwoordelijk voor de uitrol van de nieuwe apparatuur en de afvoer van afgeschreven hardware. Het betreft onder meer pc’s, laptops, monitoren, dockingstations, thinclients en accessoires zoals tassen, toetsenborden en muizen. Tablets en smartphones vallen buiten de scope van de aanbesteding, omdat de HAN hiervoor al een contract heeft met een andere leverancier. 

Om het vervangingstraject en de garantie-afhandeling goed te laten verlopen, werkt Infotheek samen met ict-dienstverlener D-Two uit Elst (leverancier van de apparatuur) en de reparateur MSO uit Nieuwegein (verantwoordelijk voor garantie-afhandeling).

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5782120). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.