Managed hosting door True

49 basisscholen kiezen samen voor Switch

 

Bijna vijftig basisscholen van Stichting Consent (33 scholen) en Stichting VCO Oost-Nederland (zestien scholen) kiezen samen voor één leverancier van it-hardware: Switch IT Solutions. Dit is het resultaat van een openbare Europese aanbesteding die het bedrijf uit Oldenzaal heeft gewonnen.

Beide stichtingen voor primair onderwijs wilden een raamovereenkomst met één partij voor de levering van it-apparatuur zoals desktops, beeldschermen en computertoebehoren. De gezamenlijke aanbesteding bestond uit twee onderdelen (één per stichting), die allebei zijn gewonnen door Switch.

De scholen wilden een leverancier met affiniteit met het onderwijs. Voor Switch is deze sector een belangrijke markt waar het de nodige kennis van heeft.

De raamovereenkomst tussen de scholen en Switch is per direct ingegaan en duurt minimaal één jaar en kan drie keer met een jaar verlengd worden.

Consent beheert 33 openbare basisscholen in de gemeenten Enschede, Oldenzaal, Losser en Dinkelland. VCO Oost-Nederland is een overkoepelende organisatie voor zestien basisscholen voor christelijk basisonderwijs in Oost-Nederland.

Switch heeft de laatste tijd via openbare aanbesteding diverse meerjarige contracten binnengehaald met scholen in primair en voortgezet onderwijs, waaronder Saxion, Stichting Openbaar Onderwijs Zwolle en Regio (OOZ), Deltion en het Carmelcollege. Het bedrijf verhuist waarschijnlijk dit jaar naar het Kennispark in Enschede.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5716577). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.