Managed hosting door True

Avans gunt Protinus IT hardwareorder

 

Handen schudden

Protinus IT is de winnaar geworden van de aanbesteding ICT-Hardware van de Avans Hogeschool uit Noord-Brabant. Deze aanbesteding bestaat uit levering van en onderhoud op lan-, wlan- en opslag- en back-upapparatuur, inclusief besturings- en specifieke management-software. Het betreft een raamovereenkomst voor een periode van twee jaar, waarna deze nog tweemaal met een periode van één jaar kan worden verlengd.

Door middel van deze aanbesteding wenste Avans Hogeschool een partner te selecteren die op onafhankelijke wijze tegen scherpe condities kan inkopen en tegelijkertijd ontzorgt, meedenkt en toegang biedt tot specialistische technische expertise, aldus Protinus IT.

Avans Hogeschool behoort met ruim 28.000 studenten, ruim honderd hbo- en 2400 medewerkers tot een van de grotere hogescholen van Nederland. Avans Hogeschool heeft locaties in Breda, ’s-Hertogenbosch en Tilburg.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5612640). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.