Managed hosting door True

Infotheek en Acer winnen bij 'Willem van Oranje'

 

Winst

Christelijke Scholengemeenschap Willem van Oranje uit Oud-Beijerland heeft Infotheek en partner Acer geselecteerd voor het leveren van 1150 Chromebooks aan de leerlingen. De raamovereenkomst geldt voor drie jaar. Infotheek en Acer leveren in ieder geval het eerste jaar van de raamovereenkomst. Voor het tweede en derde jaar schrijft de Scholengemeenschap een minicompetitie uit. Daarvoor heeft 'Willem van Oranje' ook Buyitdirect en de Computer Trading Company (CTC) geselecteerd.

Er deden in totaal zeven hardwareleveranciers mee aan de aanbesteding. In totaal verwacht de scholengemeenschap uit de Hoeksche Waard de komende drie jaar voor zo'n 225.000 euro aan Chromebooks aan te schaffen. Naast het leveren van de apparatuur verzorgen de hardwareleveranciers ook de garantie en eventuele reparaties van deze laptops die met het besturingssysteem Chrome OS draaien.

Infotheek claimt als eerste Nederlandse it-wederverkoper een Chrome Partnerstatus bij Google te hebben gehaald. Het bedrijf zegt al jarenlang ervaring te hebben op het gebied van Chromebooks.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5609623). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.