Managed hosting door True

Computrain en ISES worden één bedrijf

 

Handen schudden

Computrain en Ises gaan samen verder onder de naam Ises Computrain. De merken worden per eind mei van dit jaar geïntegreerd, wat een vervolg is op de overname van ISBW Groep door NCOI Groep. Ises heeft een sterke marktpositie op het gebied van project- en procesmanagementtrainingen en Computrain, onderdeel van NCOI, is al ruim dertig jaar toonaangevend op het gebied van beheer-, development- en gebruikerstrainingen.

De versterking met Ises is voor Computrain een goede stap voorwaarts, meent Leo Demont, directeur Ises Computrain. ‘De twee merken zijn sterk complementair en sluiten ze feilloos aan op datgene waar de markt behoefte aan heeft.’ Zo legt Demont uit dat er in 2014 een bewuste keuze bij Computrain is gemaakt om het trainingsaanbod uit te breiden met onder andere trainingen in de domeinen development en business it & projectmanagement.  ‘Ises is autoriteit op het gebied van project- en procesmanagement en door de integratie kunnen wij onze klanten op dat gebied een nog breder pakket trainingen aanbieden.’

Ises Computrain werkt binnen NCOI Groep ook nauw samen met NCOI Opleidingen voor mbo- en hbo-opleidingen en met Boertien Vergouwen Overduin voor vaardigheidstrainingen. Eind mei gaat Ises Computrain van start en vanaf dat moment gaat ook de nieuwe website live en komen de nieuwe studiegidsen uit, waarin het aanbod voor het seizoen 2015/2016 wordt gepresenteerd. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5256536). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.