Managed hosting door True

Erasmus Universiteit gunt aan Scholten Awater

 

Ict-dienstverlener Scholten Awater is na een Europese aanbesteding opnieuw gekozen tot leverancier van werkplekhardware voor de Erasmus Universiteit Rotterdam. Het contract heeft een waarde van vier miljoen euro en wordt aangegaan voor een periode van twee jaar met twee optionele verleningen van een jaar. De ict-dienstverlener uit Nijmegen levert sinds 2009 werkplekapparatuur aan de universiteit en kreeg de opdracht voor de tweede keer gegund.

De gunning omvat de levering van laptops, werkstations, thin clients, monitoren, tablets en randapparatuur. Daarnaast gaat Scholten Awater ook verschillende ict-diensten uitvoeren, zoals het afvoeren en recyclen van afgeschreven hardware, refurbishen van oude hardware en installatie op de werkplek. Ook het reparatie- en garantieproces loopt via de ict-dienstverlener. Het betreft ongeveer 3200 werkplekken.

De universiteit bestaat uit zeven faculteiten, twee universitaire instituten en het Erasmus University College en telt in totaal ruim 23.000 studenten. Er werken zo’n 2600 mensen bij de wetenschappelijke onderwijsinstelling. De campus is 16 hectare groot. Er staan vijftien gebouwen, variërend in grootte en bouwjaar (vanaf 1968), met een totale oppervlakte van ongveer 180.000 vierkante meter.

Scholten Awater won eerder een aanbesteding van de Vrije Universiteit van Amsterdam. Die universiteit heeft de levering van werkplekken, laptops, servers, opslagsystemen en smartphones gebaseerd op het besturingssysteem Windows, Linux  en Android uitbesteed aan drie contractpartijen. Naast Scholten Awater zijn dat Centralpoint en ARP Nederland.


Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5216865). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.