Managed hosting door True

Azlan Training behaalt Microsoft Gold Partner status

 

Azlan Training, gecertificeerd partner van Microsoft, heeft zich gekwalificeerd als Microsoft Gold Certified Partner for Learning Solutions. Dit is de hoogst mogelijke certificering die opleidingspartners van Microsoft binnen het Certified Partner Programma kunnen bereiken.

Het Microsoft Gold Certified Partner for Learning Solutions programma is bedoeld voor Microsoft Certified Technical Education Center (CTEC) partners die trainingen verzorgen voor middelgrote tot grote organisaties. CTEC-partners die voor dit programma in aanmerking komen, beschikken over alle kennis en vaardigheden om trainingsoplossingen samen te stellen en uit te voeren voor middelgrote tot grote ondernemingen, met als specialisaties .NET voor softwareontwikkelaars, IT-infrastructuur en op de klantsituatie toegesneden trainingsoplossingen. Partners die tot dit programma worden toegelaten moeten voldoen aan een reeks strenge criteria. Zo wordt niet alleen naar het aantal gecertificeerde medewerkers gekeken, maar ook naar succesvolle opleidingsprojecten waarin de nieuwste Microsoft software in klantoplossingen centraal staat. Microsoft verlangt minimaal drie referenties, die daadwerkelijk gecontroleerd worden. In de praktijk betekent het dat Azlan Training voor het behalen van de Gold status inmiddels bij verschillende bedrijven diverse services en leervormen ingezet heeft. Met het behalen van de Microsoft Gold Certified Partner certificering toont Azlan Training aan dat zij als Microsoft Certified Technical Education Center (CTEC) zeer goed aan de specifieke opleidingswensen van klanten kan voldoen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4074). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.