Managed hosting door True

Compu'Train breidt cursuslocaties uit

 

Compu'Train, aanbieder van ict-cursussen, opleidingen en aanverwante diensten, heeft drie franchise cursuslocaties geopend in Arnhem, Venlo en Zwolle.

Deze uitbreiding past bij de strategie van het bedrijf om het volledige dienstenportfolio van klassikaal, individueel en ‘blended' leren lokaal aan te bieden. Met de overname van IP Computer Training Centrum eerder dit jaar breidde Compu'Train zijn locaties al uit naar veertig. Op deze locaties wordt nu voornamelijk het individuele cursusaanbod verzorgd. Bij de locaties Venlo, Arnhem en Zwolle zijn er nu ook klassikale en blended cursussen te volgen. Compu'Train speelt hiermee in op de groeiende vraag naar diversiteit in het lokale aanbod, waardoor zowel werkgevers als werknemers niet meer onnodig belast worden met overbodige reistijd. De franchiselocaties maken gebruik van docenten en productmanagers van Compu'Train.

Rond de opening van de cursuslocaties worden in oktober en november kennismiddagen georganiseerd voor klanten en andere geïnteresseerden, waarbij belangrijke thema's zoals unified communications, Windows 7 en virtualisatie centraal staan.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3064377). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.