Managed hosting door True

Learn2B kijkt breed naar ICT opleidingen

 

De Nederlandse ICT opleidingsmarkt heeft er een nieuwkomer bij; Learn2B.

Het in Vianen gevestigde bedrijf is kortgeleden gestart vanuit de gedachte dat er rondom ICT opleidingsvraagstukken te weinig echt maatwerk wordt geleverd. "Er wordt in de huidige opleidingswereld eendimensionaal gekeken. Alleen opleiden om het kennisniveau van networking, systemen of programmeertalen omhoog te krijgen is niet genoeg. Daarom zijn we dit bedrijf gestart'', aldus directeur Marc de Visser.

De Visser, zelf gepokt en gemazeld door zijn ervaring bij CompuTrain, Global Knowledge en NOVI ligt deze brede kijk verder toe: "De ICT'er van vandaag wordt op veel meer dan alleen zijn vakkennis aangesproken. Vakkenns is heel belangrijk,maar ze moeten verbeterplannen maken, projecten leiden, nieuwe ideeën kunnen presenteren. Dat betrekken wij allemaal in ons opleidingsaanbod. Ook kan men tijdens een ontwikkeltraject sparren met een coach van ons. Bijvoorbeeld over vaardigheid- en persoonskenmerken."

Bedrijven die voor Learn2B kiezen, kijken zelf vaak ook breder. Ze onderkennen het belang van een ICT'er die de link kan leggen tussen zijn IT kennis en kennis van de overige processen binnen het bedrijf. Deze aanvullende kennis geeft de ICT'er extra waarde binnen een organisatie. Het zijn deze ICT'ers die bedrijfsprocessen beter te laten renderen door de optimale inzet van IT-oplossingen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2982575). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.