Managed hosting door True

Masterclass managed services provider (msp)

 

Cross Impact en Concept Sales organiseren samen de MSP MasterClass.

Managed services vervangen klassieke hardware- en softwareconcepten. Veel ICT-bedrijven hebben al aan managed services geroken door bijvoorbeeld online backup te verkopen of de netwerken van klanten op afstand te monitoren. Maar managed services gaan verder. Om succesvol te zijn met managed servi-ces moeten ICT-bedrijven de omslag maken van een productoriëntatie- of urenmodel naar echte dienst-verlening.
Om ICT-bedrijven te helpen bij deze omslag organiseren Cross Impact en Concept Sales samen de MSP Mas-terClass. De MasterClass geeft inzicht in al die zaken die een ICT dienstverlener moet weten om managed servi-ces succesvol te maken.
Hiertoe wordt stil gestaan bij de markt, de impact van managed services op de organisatie, verschillende scena-rio's voor transformatie en de concrete stappen die nodig zijn. De MSP MasterClass is onafhankelijk van leveran-ciers en geeft daarmee een realistisch beeld van de succes- en faalfactoren.
De MSP MasterClass wordt gegeven door Laurens Bontenbal van Cross Impact en Johanan Bos van ConceptSa-les. De MasterClass richt zich op directeuren en/of leden van het MT van kleine en middelgrote ICT bedrijven. De MasterClasses duren één dag en worden op 21 april, 13 mei en 11 juni in Hilversum gegeven. Per MasterClass is er plaats voor maximaal 10 deelnemers. Meer informatie: www.MSPMasterClass.nl

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2913322). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.