Managed hosting door True

Dullens nieuwe Director Corporate Accounts Xerox

 

Per 1 april benoemt Xerox Nederland Ralph Dullens (39) tot Director Corporate Accounts. Het indirecte kanaal voor het MKB valt tijdelijk onder de verantwoordelijkheid van Jo Van Onsem, Algemeen Directeur van Xerox Nederland.

In deze functie is hij verantwoordelijk voor de Office Sales Organisatie en voor de samenwerking met corporate resellers. Ralph volgt hiermee Martijn Brand op. Martijn is per dezelfde datum benoemd tot Algemeen Directeur van Xerox Oostenrijk, met als doel deze organisatie na een aantal jaren van consolidatie in een nieuwe fase van groei te brengen.

Ralph Dullens over zijn aanstelling: "Ik vind het een geweldige uitdaging. Ook in de huidige tijd, voelt het goed dat Xerox blijft investeren in innovatie en mensen en voldoende kansen creëert. Het is voor mij een uitdaging samen met mijn team te werken aan solide groei bij onze corporate accounts en resellers."

Na zijn studie aan de Technische Universiteit in Eindhoven was Ralph Dullens werkzaam in diverse commerciële functies bij onder andere BWise BV en KPN Qwest. In 2002 begon hij bij Xerox Nederland als Account Manager Public sector. Vervolgens heeft hij meerdere jaren ervaring opgedaan als Sales Manager Office & Production. In zijn huidige functie van Line of Business Manager Industry is hij verantwoordelijk voor grote, corporate klanten.

Het indirecte kanaal voor het MKB valt tijdelijk onder de verantwoordelijkheid van Jo Van Onsem, Algemeen Directeur van Xerox Nederland.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2911034). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.