Managed hosting door True

Twice IT Training lanceert trainingsvorm FlexTrack

 

ice IT Training, één van de grootste IT opleiders in Nederland, lanceert FlexTrack: een flexibel individueel opleidingstraject aangevuld met de voordelen van een klassikale training.

FlexTrack is het resultaat van jarenlange expertise in training en onderzoek naar de meest optimale trainingsvorm. Waar andere IT-opleiders cursisten in een zelfstudie omgeving min of meer aan hun lot overlaten, begeleidt Twice IT Training de cursist daadwerkelijk bij het behalen van de gewenste trainingsdoelstellingen. Dit doet zij door het aanreiken van een maatwerk opleidingsplan voor aanvang van de training en met het bieden van klassikale sessies voor het behandelen van lastige onderwerpen en vragen.
FlexTrack kenmerkt zich door flexibiliteit, snelheid, kwaliteit, effectiviteit en kostenbesparing. Zo zijn cursisten flexibel in het plannen en volgen van hun individuele trainingsprogramma. De training duurt aanzienlijk korter dan een klassikale training, bespaart in opleidingskosten en geeft een hoger rendement doordat het eigen studietempo aangehouden kan worden en mogelijke vragen of problemen direct door de docent opgepakt worden. Bij aanvang van de training ontvangen cursisten desgewenst een persoonlijk en op maat gesneden opleidingsplan waarna zij gerichter het lesprogramma zullen doorlopen. De docent ziet er op toe dat trainingsdoelstellingen ook daadwerkelijk behaald worden.


Individueel met gelijkgestemden op training
FlexTrack cursisten studeren weliswaar in eigen tempo, toch krijgen zij de mogelijkheid om dagelijks klassikale sessies te volgen waarin specifieke of lastige onderwerpen en vragen, klassikaal behandeld worden. FlexTrack medecursisten volgen ofwel dezelfde training of een aanverwante training. Hierdoor is er sprake van meer homogeniteit in de groep voor het delen van kennis en ervaring wat ook de goede sfeer ten goede komt. FlexTrack geeft de cursist meer plezier in leren omdat het de mogelijkheid biedt om onderling samen te werken voor het oplossen van problemen en de trainer onderwerpen aanreikt die voor cursisten leerzaam zijn. Cursisten die hier geen behoefte aan hebben kunnen gewoon individueel en in eigen tempo doorstuderen.


Gratis naslagwerk
FlexTrack cursisten ontvangen bij het standaard lesmateriaal een extra en gratis bijbehorend boek dat als studieboek of naslagwerk gebruikt kan worden.
FlexTrack start met ingang van januari 2009 en kost € 395,- per cursist per dag, inclusief lunch, lesmateriaal en gratis boek. Een persoonlijk en op maat gemaakt opleidingsplan kost € 99,- per persoon.
FlexTrack start meerdere keren per maand in de opleidingscentra van Twice IT Training te Amsterdam, Driebergen, Eindhoven en Den Bosch. Voor een overzicht met startdata, ga naar www.twice.nl .

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2849761). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.