Managed hosting door True

Abecon leidt Microsoft Dynamics consultants op

 

Abecon Academy gaat extra Microsoft Dynamics consultants opleiden.

Per 1 februari starten de eerste jonge professionals aan de Abecon Academy. Via dit praktijkgerichte opleidingsprogramma maken zij in een half jaar kennis met alle aspecten van Microsoft Dynamics en het vak van consultant. "Door de grote vraag naar Microsoft Dynamics software schreeuwt de markt om extra capaciteit. Om onze klanten op hun wensen te kunnen blijven bedienen, hebben we besloten zelf professionals te gaan opleiden of omscholen. Door ervaren consultants en projectmanagers in dit opleidingstraject te betrekken, kunnen we de deelnemers direct laten meedraaien in uiteenlopende projecten," zegt Jos Becks, operationeel directeur bij Abecon.

Slagkracht vergroten

Het programma richt zich naast inhoudelijke kennis van bedrijfsprocessen en Microsoft Dynamics software op adviesvaardigheden. De opgedane kennis en vaardigheden worden direct in praktijk gebracht onder begeleiding van ervaren consultants en projectmanagers. Ook Microsoft vervult een rol in de kennisoverdracht. Heleen van Offenbeek-Kornegoor, Business Group manager Microsoft Dynamics: "We zijn blij met dit initiatief vanuit het partnerkanaal om extra specialisten te interesseren in het Microsoft Dynamics platform en zo onze slagkracht te versterken. Abecon is erin geslaagd om in korte tijd een gebalanceerd opleidingsprogramma samen te stellen. De deelnemers gaan een interessante carrière tegemoet!"

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2848584). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.