Managed hosting door True

Nieuw trainingsprogramma voor Oracle-partners

 

Oracle heeft een nieuw trainingsprogramma voor partners: Oracle Accelerate Academy. Onderdeel hiervan is een "Jump Start"-programma voor nieuwe JD Edwards VARs.

Het nieuwe Oracle Accelerate Academy biedt een pakket opleidingen en diensten voor Oracle-partners waardoor ze beter in staat moeten zijn Oracle Accelerate-oplossingen aan het MKB te verkopen.

Het programma is een verdere invulling van de onlangs aangekondigde Oracle Partner Enablement 2.0-strategie, gericht op het leveren van standaard Oracle-applicaties aan middelgrote en kleine organisaties. De applicaties zijn door Oracle Accelerate-partners voorgeconfigureerd voor diverse industrieën. Volgens Oracle zijn er inmiddels meer dan tweehonderd Accelerate-oplossingen beschikbaar.
 
Oracle Accelerate Academy bevat een  "Jump Start"-programma voor nieuwe JD Edwards VARs, dat bestaat uit training en ondersteuning bij demand generation door Oracle, HP en IBM. Daarnaast kunnen partners op een aantal gebieden Guided Learning Paths volgen, zoals in marketing, sales en implementatie. Hardware producttrainingen van Oracle platformpartners zorgen ervoor dat Accelerate-partners beter in staat zijn een complete hardware- en applicatieoplossing te bieden aan klanten.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2813833). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.