Managed hosting door True

Juniper verdubbelt aantal trainingen

 

Securityspecialist Juniper verdubbelt volgend jaar het aantal workshops voor Nederlandse resellers. Dit is een gevolg van de uitbreiding van het portfolio met netwerkapparatuur.

Beveiligingsspecialist Juniper breidde zijn portfolio in 2008 uit met onder meer switches. Als gevolg daarvan heeft de vendor besloten het aantal hands on workshops voor partners te verdubbelen. In 2009 worden ieder kwartaal twee eendaagse trainingen gehouden in het Juniperpand: een over beveiliging en een over netwerken.

Paul de Goede, channel manager Benelux: "We hebben er door de uitbreiding van ons portfolio een aantal resellers bijgekregen met een heel ander profiel dan we gewend zijn. Zij zijn niet altijd geïnteresseerd in onze beveiligingsproducten. Omgekeerd zijn niet alle securityresellers geïnteresseerd in netwerken. Sommige partners zijn op beide terreinen actief maar een heel aantal niet."

Volgens De Goede passen de workshops binnen de "drietrapsraket" die Juniper voor ogen heeft voor de resellers: kennisoverdracht, sales en margeverhogende middelen. "Zonder kennis geen sales en zonder sales geen marges."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2811764). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.