Managed hosting door True

ROC Friese Poort en Danthas zetten leerbedrijf op

 

ROC Friese Poort en ict-dienstverlener Danthas uit Drachten hebben samen een leerbedrijf opgezet. Leerlingen van de ict-opleiding kunnen drie dagen per week binnen dit leerbedrijf werken. Daarnaast gaat Danthas een deel van de certificering van de deelnemers en het ROC verzorgen.

ICT-dienstverlener Danthas en ROC Friese Poort gaan samenwerken. Binnen Danthas wordt een leerbedrijf opgezet. Het project kenmerkt zich door de integrale opzet van het curriculum. Danthas verzorgt bijvoorbeeld een deel van de certificering van de deelnemers en ROC Friese Poort.

De samenwerking biedt beide partijen voordelen. Voor het ROC is het leerbedrijf een vorm van praktijkgericht onderwijs. Leerlingen van het ROC kunnen in het leerbedrijf gedurende een jaar meedraaien binnen een werkelijke bedrijfssituatie. Danthas is aan de andere kant constant op zoek naar jong talent. Door het leerbedrijf komen er automatisch nieuwe, jonge mensen bij de ict-dienstverlener binnen. Het bedrijf wil actief bijdragen aan de vorming van deelnemers tot ict-talenten.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2699700). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.