Managed hosting door True

ITGo breidt activiteiten HP Education Services uit

 

ITGo - leverancier van IT Governance oplossingen heeft een overeenkomst gesloten met HP Education Services, voor de ontwikkeling en levering van trainingen aan beheerders en eindgebruikers van oplossingen en producten van HP Software.

Hiertoe behoren HP's software oplossingen voor IT Service Management, zoals Service Manager 7, BAC, universal CMDB en Project and Portfolio Management. Daarbij is proceskennis zoals ITIL(3), CMM en Cobit noodzakelijk voor effectief gebruik van de oplossing. ITGo, Platinum HP Partner, zal in nauwe samenwerking met HP en klanten vanuit implementatieprojecten trainingen op maat verzorgen die naadloos aansluiten op hun situatie, aldus ITGo. Peter-Paul Ederzeel, country manager HP Education Services: "Klanten gebruiken ons software portfolio om hun IT te optimaliseren en grip te houden op het toenemende belang van IT op de bedrijfsvoering. Een belangrijk onderdeel van wat wij noemen ‘Business Technology Optimization" is dat onze klanten de kennis hebben deze technologie optimaal te benutten. ITGo, heeft laten zien in staat te zijn HP goed te ondersteunen bij het realiseren van kennisoverdracht naar de medewerkers van onze klanten." Erik Koridon, Managing Partner van ITGo, over hun opleidingsactiviteiten: "Bij implementaties van ITSM-oplossingen hoort verandering. ITGo ondersteunt klantorganisaties bij het goed laten landen van die veranderingen in bijvoorbeeld de werkprocessen. De uitbreiding van onze opleidingsdiensten is dan ook een logische stap. Vanuit de projectkennis borgen wij dat eindgebruikers goed worden geïnformeerd, en opgeleid én zo gemotiveerd raken om in de nieuwe situatie hun bijdrage te leveren."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2692372). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.